Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Pildītas olas ar gailenēm

Pildītas olas ar gailenēm

FOTO: Baiba Ezergaile

Uzkodai droši var izmantot jau iepriekš sagatavotas un ledusskapī noglabātas sēnītes!
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

5
porcijas
  • 10 olas
  • 150 g saceptu gaileņu ar sīpoliem
  • 3 ēd. k. majonēzes
  • 1 maza ķiploka daiviņa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Novāra, nomizo olas, sagriež uz pusēm.
  2. Olu dzeltenumus liek traukā kopā ar majonēzi un saspiestu ķiploku - saspaida, samaisa kopā.
  3. Pievieno gaileņu masu. Lai tā būtu vijīgāka, var pievienot 1 ēd. k olīveļļas un visu sablenderēt vai arī saspaidīt un iemaisīt ar dakšiņu.
  4. Masu kārto olu baltuma pusītēs un pasniedz.
  5. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Maigā gaileņu krēmzupa

Maigā gaileņu krēmzupa

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas