Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Pildītas olas ar gailenēm

Pildītas olas ar gailenēm

FOTO: Baiba Ezergaile

Uzkodai droši var izmantot jau iepriekš sagatavotas un ledusskapī noglabātas sēnītes!
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

5
porcijas
  • 10 olas
  • 150 g saceptu gaileņu ar sīpoliem
  • 3 ēd. k. majonēzes
  • 1 maza ķiploka daiviņa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Novāra, nomizo olas, sagriež uz pusēm.
  2. Olu dzeltenumus liek traukā kopā ar majonēzi un saspiestu ķiploku - saspaida, samaisa kopā.
  3. Pievieno gaileņu masu. Lai tā būtu vijīgāka, var pievienot 1 ēd. k olīveļļas un visu sablenderēt vai arī saspaidīt un iemaisīt ar dakšiņu.
  4. Masu kārto olu baltuma pusītēs un pasniedz.
  5. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Košās karstmaizes ar gaļu, marinētiem gurķīšiem un kukurūzu

Košās karstmaizes ar gaļu, marinētiem gurķīšiem un kukurūzu

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas