-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Uzkodas
-
>
Pildītas olas ar gailenēm
Uzkodai droši var izmantot jau iepriekš sagatavotas un ledusskapī noglabātas sēnītes!
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
10 olas
-
150 g saceptu gaileņu ar sīpoliem
-
3 ēd. k. majonēzes
-
1 maza ķiploka daiviņa
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
40 min.
-
Novāra, nomizo olas, sagriež uz pusēm.
-
Olu dzeltenumus liek traukā kopā ar majonēzi un saspiestu ķiploku - saspaida, samaisa kopā.
-
Pievieno gaileņu masu. Lai tā būtu vijīgāka, var pievienot 1 ēd. k olīveļļas un visu sablenderēt vai arī saspaidīt un iemaisīt ar dakšiņu.
-
Masu kārto olu baltuma pusītēs un pasniedz.
-
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs