Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pikantais burgers ar baklažāniem un kazas sieru

Pikantais burgers ar baklažāniem un kazas sieru

FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Paldies, par recepti "Rakvere" gaļas meistariem!
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 4 burgeru maizītes
  • 4 ēd. k. BBQ kečupa
  • 4 - 8 liellopa gaļas kotletes (piemēram, “Rakvere” liellopa burgerkotletes amerikāņu gaumē)
  • 4 šķēles mīkstā kazas siera
  • 1 /2 baklažāna (sagriezta šķēlēs)
  • 4 ēd. k. grila salātu
  • 4 saujas mangoldu vai biešu lapu
  • Tomātu šķēles
  • 1 ēd. k. olīveļļas
  • -1 tēj.k. žāvētas raudenes
  • Pēc vēlēšanās - sarkanā čili šķēlītes
  • Jūras sāls
  • Melnie pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Apkais baklažāna šķēlītes ar sāli, pipariem un raudeni, uzpilina olīveļļu un samaisa.
  2. Apcep kotletes no abām pusēm uz grila vai pannas aptuveni 10 līdz 12 minūtes.
  3. Apcep no abām pusēm arī baklažāna šķēlītes, līdz tās ir mīkstas.
  4. Nedaudz sasilda arī burgeru maizītes.
  5. Uz maizes apakšējām pusītēm uzziež kečupu, uzliek salāta lapu, vienu vai divas kotletes, kazas sieru un tomāta šķēlītes.
  6. Ja vēlās burgeru padarīt pikantāku, tad uzliek arī dažas čili šķēlītes.
  7. Uz augšējām maizes pusītēm bagātīgi uzziež grila salātus un uzliec tās uz sagatavotā burgera.
  8. Lai maltīte izdodas garda!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Frikadeļu zupa ar zaļajiem zirnīšiem un puķkāpostiem

Frikadeļu zupa ar zaļajiem zirnīšiem un puķkāpostiem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas