Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vistas, krabju nūjiņu un ananasu mērce

Vistas, krabju nūjiņu un ananasu mērce

FOTO: Zane Bloka

Recepte, kura ļauj fantazēt. Krabju nūjiņu vietā var izmantot garneles vai ar tām papildināt mērci. Ja mājās ir baltvīns, tas arī mērcei neskādēs, tikai piešķirs papildus garšas nianses! :)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

5
porcijas
  • 3 nelielas vistas filejas
  • 300 g krabju nūjiņu
  • 200 g konservētu ananasu
  • 400 g saldā krējuma
  • 1 tējk. medus
  • 1 /2 tējk. karija
  • Sāls pēc garšas
  • Pipari pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Sagriež vistas fileju gabaliņos un liek cepties. Pievieno kariju
  2. Kamēr cepas vista, sagriež krabju nūjiņas.
  3. Kad vistas fileja paliek brūna, pievieno krabju nūjiņas, kā arī sāli un piparus.
  4. Kad arī krabju nūjinas paliek brūnas, pievieno konservēto ananasu, ļauj dažas minūtes zem vāka pasutināties.
  5. Pievieno saldo krējumu, tajā izšķīdina 1 tējk. medus. Ja ir vēlme pēc saldākas mērces, pievieno vairāk medu.
  6. Saldajam krējumam ļauj uzvārīties, ja mērci grib tumīgāku, to pavāra nedaudz ilgāk.
  7. Pasniedz ar rīsiem vai makaroniem.

    Labu apetīti!
    Pasniedz ar rīsiem vai makaroniem.

Labu apetīti!

    FOTO: Zane Bloka

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cepumi ,,Kallas,, ar vārīto olbaltuma krēmu

Cepumi ,,Kallas,, ar vārīto olbaltuma krēmu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 25. oktobris 00:00 25.10 00:00
Ko mēs ēdīsim frontē? (1)
Karavīru sausās uzturdevas izsaiņošana un apēšana

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas