Vistas, krabju nūjiņu un ananasu mērce

5 1
Recepte, kura ļauj fantazēt. Krabju nūjiņu vietā var izmantot garneles vai ar tām papildināt mērci. Ja mājās ir baltvīns, tas arī mērcei neskādēs, tikai piešķirs papildus garšas nianses! :)

Sastāvdaļas

5 porcijas
  • 3 nelielas vistas filejas
  • 300 g krabju nūjiņu
  • 200 g konservētu ananasu
  • 400 g saldā krējuma
  • 1 tējk. medus
  • 1 /2 tējk. karija
  • Sāls pēc garšas
  • Pipari pēc garšas

Pagatavošana

30 min.
  1. Sagriež vistas fileju gabaliņos un liek cepties. Pievieno kariju
  2. Kamēr cepas vista, sagriež krabju nūjiņas.
  3. Kad vistas fileja paliek brūna, pievieno krabju nūjiņas, kā arī sāli un piparus.
  4. Kad arī krabju nūjinas paliek brūnas, pievieno konservēto ananasu, ļauj dažas minūtes zem vāka pasutināties.
  5. Pievieno saldo krējumu, tajā izšķīdina 1 tējk. medus. Ja ir vēlme pēc saldākas mērces, pievieno vairāk medu.
  6. Saldajam krējumam ļauj uzvārīties, ja mērci grib tumīgāku, to pavāra nedaudz ilgāk.
  7. Pasniedz ar rīsiem vai makaroniem.

    Labu apetīti!
    Pasniedz ar rīsiem vai makaroniem.

Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni