Recepte, kura ļauj fantazēt. Krabju nūjiņu vietā var izmantot garneles vai ar tām papildināt mērci. Ja mājās ir baltvīns, tas arī mērcei neskādēs, tikai piešķirs papildus garšas nianses! :)
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
5
porcijas
3nelielas vistas filejas
300g krabju nūjiņu
200g konservētu ananasu
400g saldā krējuma
1tējk. medus
1/2 tējk. karija
Sāls pēc garšas
Pipari pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
30 min.
Sagriež vistas fileju gabaliņos un liek cepties. Pievieno kariju
Kamēr cepas vista, sagriež krabju nūjiņas.
Kad vistas fileja paliek brūna, pievieno krabju nūjiņas, kā arī sāli un piparus.
Kad arī krabju nūjinas paliek brūnas, pievieno konservēto ananasu, ļauj dažas minūtes zem vāka pasutināties.
Pievieno saldo krējumu, tajā izšķīdina 1 tējk. medus. Ja ir vēlme pēc saldākas mērces, pievieno vairāk medu.
Saldajam krējumam ļauj uzvārīties, ja mērci grib tumīgāku, to pavāra nedaudz ilgāk.