Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Belaši ar kāpostu pildījumu

Belaši ar kāpostu pildījumu

FOTO: Līga Bajāre

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

15
porcijas
  • Rauga mīklai (iejaukta uz 1l):
  • 1 /2 paciņa rauga
  • 1 l ūdens
  • Milti
  • Eļļa
  • Sāls
  • Cukurs
  • 1 /2 glāze kviešu kliju (tas šoreiz, bet nav obligāti)
  • Pildījumam:
  • 1 kāposts
  • 1 - 2 sīpoli
  • 150 g žāvētas gaļas
  • Sāls
  • Pipari
  • Eļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Pagatavo rauga mīklu .
  2. Tad uz pannas apcep sīpolus, tad pievieno kāpostus - apcep.
  3. Pievieno sagrieztu gaļu, sāli, piparus.
  4. No mīklas taisa saujā laiviņu, pilda kāpostu masu, cītīgi aiztaisa maliņas.
  5. Cep uz pannas eļļā kamēr brūnas abas puses.
  6. Pasniedz siltus. Var ēst arī aukstus kā uzkodu (sagrieztus).
  7. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Azu tatāru gaumē

Azu tatāru gaumē

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas