Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Belaši ar kāpostu pildījumu

Foto: Līga Bajāre
Šie nebūs klasiski belaši, bet ne mazāk garšīgi. Ja esi kāposta cienītājs, izmēģini!
Pagatavošana
60 min
1. Pagatavo rauga mīklu.
2. Tad uz pannas apcep sīpolus, tad pievieno kāpostus - apcep.
3. Pievieno sagrieztu gaļu, sāli, piparus.
4. No mīklas taisa saujā laiviņu, pilda kāpostu masu, cītīgi aiztaisa maliņas.
5. Cep uz pannas eļļā, kamēr brūnas abas puses.
6. Pasniedz siltus. Var ēst arī aukstus kā uzkodu (sagrieztus).

Labu apetīti!
Foto: Līga Bajāre
Uz augšu