-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Zupas
-
>
Pasakains spāņu gaspačo
Garša no Spānijas Latvijas karstumā.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
750 ml tomātu sulas
-
2 vidēja lieluma īsie gurķi
-
1 dzeltenā paprika
-
1 vidējs sarkanais sīpols
-
2 daiviņas ķiploka
-
1 avokado (gatavs, mīksts)
-
1 desertkarote 9% etiķa
-
Sāls - pēc garšas
-
70 g svaigā siera
-
(Pēc izvēles)
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
80 min.
-
Visi dārzeņi jādala divās daļās; viena daļa tiks blenderēta, otra daļa tiks sagriezta.
-
Vienu daļu liek blenderī, kā arī abas ķiploku daivas, pielej tomātu sulu, etiķi un blenderē, kamēr viendabīga masa.. sula.
-
Otru daļu sagriež smalkos gabaliņos un liek bļodā vai katliņā.
-
Sablenderēto masu pārlej sagrieztajiem dārzeņiem, pieliek nedaudz sāli un liek uz 1 h ledusskapī, lai savelkas un atdziest.
-
Kad zupa atdzisusi, ņem ārā, lej šķīvjos un pievieno mini pikučus ar svaigo sieru.
-
Klāt var nogrilēt vēl kādu franču bageti... vispār pasaka būs.
-
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs