Sākums > Receptes > Salāti

Siltie dārzeņu salāti

2016. gada 6. aprīlis
Foto: Annijas Virtuvē
Kamēr jaunā raža ar svaigiem gardumiem vēl kavējas, ir jācenšas paņemt labāko, kas ir, no pagājušās sezonas vai “ziemīgiem” produktiem.
Pagatavošana
40 min
1. Ja šampinjoni ir maziņi, tad tos negriež, bet atstāj veselus. Burkānus smalkās, garenās šķēlītēs sagriež un liek Philips Air Fryer uz 180 grādiem (derēs arī cepeškrāsns) ar tējkaroti eļļas un garšvielām pēc izvēles.
2. Pēc 10 - 15 min. pievieno šampinjonus un atstāj uz vēl 15 minūtēm. Kad gandrīz jau gatavs, pieliek klāt papriku no burciņas, lai arī tā ir silta.
3. Apcep sīpolus, līdz tie caurspīdīgi. Kad tie sāk izdalīt savu brīnumgardo saldumu, pievieno Teriyaki mērci (kādas 3 ēdamkarotes).
4. Ja vēlas ar gaļu, tad vispirms sakarsētā pannā liek to un pēc tam pievieno sīpolus un rīkojas tāpat.
5. Visu kārto uz šķīvja un pasniedz ar zaļumiņiem vai citām piedevām pēc izvēles (galā dekorēts ar pašas diedzētām brokoļu sēklām :) ).
6. Labu apetīti!
Uz augšu