1. Biskvīta pagatavošana:
2. Iesit 2 olas bļodā, pievieno 2 ēd. k. cukura, ar mikseri saputo.
3. Pievieno vaniļas ekstraktu.
4. 2 ēd. k. miltu samaisa ar 1 tējk. cepamā pulvera. Iesijā olu masā, sakuļ vai iecilā.
5. Liek ietaukotā cepampannā. Cep 5 - 7 min. 200 grādos.
7. 300 ml saldā krējuma ielej traukā, pievieno vaniļas ekstraktu un 4 ēd. k. cukura. Ar mikseri saputo līdz biezam krēmam.
8. Krēmam pievieno 3 ēd. k. riekstu sviesta ar gabaliņiem, saputo. Krēms gatavs.
10. Dekorēšanas zemeni sagriež ripiņās, katru ripiņu sagriež trijās daļās.
11. Kad biskvīts atdzisis, nosmērē to ar krēmu un sarullē. Nosmērē arī ruletes augšu ar krēmu.
12. Dekorē ar zemenes šķēlēm.
14. Jāatceras, ka piena šokolāde un baltā šokolāde ir jākausē zemā temperatūrā, t.i., 40 grādos, nevis verdošā ūdenī 100 grādos.
15. Tātad salauž šokolādi gabaliņos un liek sausā konditorejas maisiņā. Liek kausēties.
16. Kad izkususi, dekorē ruleti :)