Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
3
Jaunākie Vecākie
T
To Anii7
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Protams, ka pēc 15 min. vārīšanas olas būs cietas (tādas tās būs arī pēc 35 min. vārīšanas, varbūt esi dzirdējusi, ka olas vārot, tās nepaliek mīkstākas), bet pietiek maksimāli ar 10 minūtēm. Nevajag rakstīt muļķības.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
J
Jans
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ja olas liek aukstā ūdenī, tad jāvāra ne vairāk kā 7-8 min, bet ja ka karstā, tad līdz 10 min. Nekādā gadījumā 15 min.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
J
Jans
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ak Dievs! Olas vārīt 15 min.!!! Vai obligāti vajag pārvārītas???
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes