Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Viltotais zaķītis

Viltotais zaķītis

FOTO: Aniii7

Viltotais zaķis cibric, cibric lec uz Tava šķīvja bric :) Ļoti garšīgs un sulīgs :) Noderīga recepte pusdienām, gan arī brokastu maizītēm, gan arī gaidot ciemiņus :). Labu apetīti :)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

8
porcijas
  • 500 g maltas cūkgaļas
  • 200 g siera
  • 2 sīpoli
  • 2 burkāni
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 3 olas
  • Sāls
  • Pipari
  • Piedevas cūkgaļai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Liek novārīties olas, vāra 15 min. Liek dzesēties aukstā ūdenī.
  2. Sarīvē burkānus, ķiploka daiviņas, sīpolus. Liek cepties pannā, pievienojot mazliet eļļas.
  3. Tikmēr sagrie pusi siera garās standziņās, kuras liksim vēlāk zaķa viducī.
  4. Maltajai cūkgaļai pievieno piparus, sāli, piedevas un arī sacepto masu. Visu kopā sablenderē viendabīgā masā.
  5. Notīra olām čaumalas, sagriež četrās daļās.
  6. Ietauko cepampannu, lai nepierauj. Pilda pusi masas cepampannā, saliek vidū 6 siera standziņas gareniski, starp tām olu daļiņas. Liek virsū pārējo masu, nolīdzina. Pa virsu iespiež 5 olu daļiņas. Noklāj ar folliju.
  7. Liek cepties cepeškrāsnī uz 30 min. 200 grādos.
  8. Tikmēr sarīvē otro pusi siera zaķa augšiņai.
  9. Pēc 30 min. izņem no cepeškrāsns un uzber sieru, cep vēl 10 min. un gatavs.
  10. Labu apetīti :)
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Biezpiena sacepums ar žāvētiem augļiem

Biezpiena sacepums ar žāvētiem augļiem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas