Viltotais zaķītis

2016. gada 22. februāris
Foto: Aniii7
Viltotais zaķis cibric, cibric lec uz Tava šķīvja bric :) Ļoti garšīgs un sulīgs :) Noderīga recepte pusdienām, gan arī brokastu maizītēm, gan arī gaidot ciemiņus :). Labu apetīti :)
Pagatavošana
50 min
1. Liek novārīties olas, vāra 15 min. Liek dzesēties aukstā ūdenī.
2. Sarīvē burkānus, ķiploka daiviņas, sīpolus. Liek cepties pannā, pievienojot mazliet eļļas.
3. Tikmēr sagrie pusi siera garās standziņās, kuras liksim vēlāk zaķa viducī.
4. Maltajai cūkgaļai pievieno piparus, sāli, piedevas un arī sacepto masu. Visu kopā sablenderē viendabīgā masā.
5. Notīra olām čaumalas, sagriež četrās daļās.
6. Ietauko cepampannu, lai nepierauj. Pilda pusi masas cepampannā, saliek vidū 6 siera standziņas gareniski, starp tām olu daļiņas. Liek virsū pārējo masu, nolīdzina. Pa virsu iespiež 5 olu daļiņas. Noklāj ar folliju.
7. Liek cepties cepeškrāsnī uz 30 min. 200 grādos.
8. Tikmēr sarīvē otro pusi siera zaķa augšiņai.
9. Pēc 30 min. izņem no cepeškrāsns un uzber sieru, cep vēl 10 min. un gatavs.
10. Labu apetīti :)
Uz augšu