Meža pļaviņa

2016. gada 1. janvāris
Foto: DACE RUDZUSĪKA
Pagatavošana
20 min
1. Bļodu pārklāj ar pārtikas plēvi.
2. Šampinjonus liek bļodā ar kātiņiem uz augšu.
3. Griež virsū dilles, smērē majonēzes kārtu.
4. Liek uz rupjās rīves sarīvētus kartupeļus, majonēzes kārtu.
5. Liek kubiņos sagrieztus marinētus gurķus, majonēzes kārtu.
6. Liek sarīvētos burkānus, majonēzes kārtu.
7. Liek kubiņos sagrieztu šķinķi, majonēzes kārtu.
8. Liek sarīvētu olu, majonēzes kārtu.
9. Liek sarīvēto sieru.
10. Bļodu liek ledusskapī un salātus var baudīt nākamās dienas rītā.
11. Labu apetīti!
Uz augšu