Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
4
Jaunākie Vecākie
Profila foto
Zile Guntis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
To anna

Varbūt tāpēc, ka zirņi ir bijuši jau pagatavoti Ziemassvētku galdam?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
S
S
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Pagatavoju veģetāru biezeņzupu (no kaltētiem pelēkajiem zirņiem), pievienojot klāt vairāk garšvielas (piem., ingveru, timiānu...). Gaļēdāji varēja gaļu likt klāt atsevišķi līdzīgi kā piemērā.
Šķiet, viegli un ātri pagatavojama un garšīga :)
Paldies par recepti!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
s
sigita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Gardāk acīm noteikti būtu, ja izmērcētu un novārītu dzeltenos puszirņus vai baltās pupiņas. Pašlaik tas atgādina brrr...grīdas ūdeni...
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
anna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Saubos gan ,ka 10 minūtēs zirņus izvārīs mīkstus
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Zupas

Jaunākās receptes