Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Pelēko zirņu krēmzupa ar žāvētu gaļu

Pelēko zirņu krēmzupa ar žāvētu gaļu

FOTO: Rihards Bergs

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

8
porcijas
  • 0.5 kg burciņa pelēko zirņu ar speķi
  • 400 g žāvētas gaļas (ar speķīti)
  • 2 seleriju kāti
  • 4 lieli kartupeļi
  • 3 burkāni
  • Dilles
  • 2 ķiploka daiviņas
  • Buljonete
  • Skābais krējums
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Visus dārzeņus liek vārīties. Iepriekš tos nomazgā un sagriežam kubiņos. Pievieno garšvielas. Vāra 15 minūtes.
    Visus dārzeņus liek vārīties. Iepriekš tos nomazgā un sagrie...

    FOTO: Rihards Bergs

  2. Pēc 15 minūtēm pievieno zirņus ar speķi. Vāra visu vēl 10 minūtes.
    Pēc 15 minūtēm pievieno zirņus ar speķi. Vāra visu vēl 10 mi...

    FOTO: Rihards Bergs

  3. Gaļu sagriež kubiņos un apcep ar sīpoliem un ķiplokiem.
    Gaļu sagriež kubiņos un apcep ar sīpoliem un ķiplokiem.

    FOTO: Rihards Bergs

  4. Izvārīto zupu sablenderē.

    Labu apetīti!
    Izvārīto zupu sablenderē.

Labu apetīti!

    FOTO: Rihards Bergs

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ekonomiskās kotletes

Ekonomiskās kotletes

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas