Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Kanēļa cepumi ar lazdu riekstiem

Kanēļa cepumi ar lazdu riekstiem

FOTO: Santa Maria

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

30
porcijas
  • 200 g saldkrējuma sviesta, istabas temperatūrā
  • 200 ml cukura
  • 100 ml tumšā muskavado cukura
  • 2 olas
  • 150 g lazdu riekstu, sasmalcinātu
  • 200 g baltās šokolādes, sarīvētas
  • 350 ml kviešu miltu
  • 200 ml auzu pārslu
  • 2 ēd. k. Santa Maria malta kanēļa
  • 1 tējk. Santa Maria cepamā pulvera
  • 1 tējk. Santa Maria akmens sāls, dzirnaviņās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Cepeškrāsni sakarsē līdz 200°C temperatūrai.
  2. Bļodā sakuļ sviestu, cukuru, muskavado cukuru un olas.
  3. Lazdu riekstus, sarīvēto šokolādi, auzu pārslas un pārējās sausās sastāvdaļas samaisa atsevišķā bļodā. Tad samaisa kopā ar sviestu, līdz iegūst viendabīgu masu.
  4. Ar karoti liek cepumu masu uz cepešpannas, kas pārklāta ar cepamo papīru. Cep cepeškrāsnī 10-15 minūtes. Cepumiem ļauj atdzist cepeškrāsnī.

    Lai labi garšo!
    Ar karoti liek cepumu masu uz cepešpannas, kas pārklāta ar c...

    FOTO: Santa Maria

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sendvičs ar bekonu, čedaras sieru un gurķu mērci

Sendvičs ar bekonu, čedaras sieru un gurķu mērci

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas