Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Jēra karē ar grilētiem burkāniem

Jēra karē ar grilētiem burkāniem

FOTO: Santa Maria

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 1 kg jēra karē
  • 4 tējk. Santa Maria apceptu ķiploku un piparu garšvielu maisījuma dzirnaviņās
  • Eļļa cepšanai
  • 4 lieli burkāni
  • ½ tējk. Santa Maria timiāna
  • ½ tējk. Santa Maria rozmarīna
  • Santa Maria akmens sāls dzirnaviņās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Nomizo burkānus un vāra sālsūdenī kraukšķīgus.
  2. Attīra karē no plēvēm, sagriež četros gabalos.
  3. Iesmērē gabalus ar apcepto ķiploku un piparu garšvielu maisījumu un sāli, atstāj uz pusstundu ievilkties.
  4. Apcep gaļu uz pannas, pēc tam cep krāsnī 180 grādu temperatūrā 15–20 minūtes, atkarībā no gaļas biezuma un vēlamās gatavības pakāpes.
  5. Apbrūnini vārītos burkānus uz tās pašas pannas un uz apm. 10 minūtēm pievieno gaļai cepšanās laikā.
  6. Ļauj gaļai pirms pasniegšanas nostāvēties.
  7. Uzber uz pannas rozmarīnu un timiānu, nedaudz uzkarsē. Pievieno ūdeni, uzvāra mērci. Ja nepieciešams, pievieno sāli un rotā ar svaigiem zaļumiem.

    Labu apetīti!
    Uzber uz pannas rozmarīnu un timiānu, nedaudz uzkarsē. Pievi...

    FOTO: Santa Maria

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sātīgais kabaču sacepums

Sātīgais kabaču sacepums

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA