Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kūpināts lasis ar spinātiem

Kūpināts lasis ar spinātiem

FOTO: Santa Maria

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 400 g kūpināta laša
  • 300 g risoto rīsu
  • 65 g jauno spinātu
  • 1 sakapāts sīpols
  • 1 dārzeņu buljona kubiciņš
  • 700 - 800 ml ūdens
  • 100 g sarīvēta Parmezāna siera
  • 2 ēd. k. Santa Maria Čili eksplozija garšvielu maisījuma dzirnaviņās
  • 50 ml olīveļļas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

35 min.
  1. Sakapāto sīpolu apcep eļļā. Pievieno rīsus.
  2. Pamazām pievieno tik daudz karsta dārzeņu buljona, lai rīsi visu varētu uzsūkt. Bez vāka karsē apmēram 20 minūtes, līdz rīsi ir mīksti.
  3. Iemaisa Parmezāna sieru, garšvielu maisījumu un spinātus.
  4. Lasi pasniedz ar rīsiem un dekorē ar Parmezāna siera šķēlēm un garšvielu maisījumu Čili eksplozija.
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Burkānu kūka ar krēmu un ievārījumu

Burkānu kūka ar krēmu un ievārījumu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA