Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Dzērieni Karstais balzāms

Karstais balzāms

FOTO: Depositphotos

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 50 ml Rīgas melnā balzāma
  • 200 ml upeņu sulas
  • Apelsīns
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

7 min.
  1. Ielej katliņā upeņu sulu, un uzsila līdz gandrīz karstai temperatūrai.
  2. Pievieno Rīgas melno balzāmu.
  3. Svarīgi - ja balzamu pievieno kamēr sula vēl nav uzkrasusi līdz vēlamajai temperatūrai - nedrīkst pieļaut kokteiļa uzvarīšanos!
  4. Pasniedz ar apelsīna šķēlītēm, kuras piešķirs papildus garšas un aromāta nianses.
  5. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kefīra kūka ar avenēm

Kefīra kūka ar avenēm

Dzērieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 15:33 7.07 15:33
6 būtiskas kļūdas, marinējot gurķus
Svarīgi, lai burciņas ilgi glabātos

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas