Brazīlijas burkānu kūka

Kolekcijas: Fotorecepšu

Sastāvdaļas

8
porcijas
  • 300 g svaigu burkānu
  • 260 g kviešu miltu
  • 300 g cukura
  • 4 olas
  • Vaniļas cukurs
  • 180 ml eļļas
  • 1 ēd. k. cepamā pulvera
  • Šķipsniņa sāls
  • Kanēlis pēc vēlēšanās

Pagatavošana

60 min.
  1. Burkānus nomizo, sarīvē, liek blenderī. Pievienojam eļļu, cukuru un sablenderējam.
  2. Iemaisa vai ieputo pārējās sastāvdaļas līdz iegūst viendabīgu mīklu.
  3. Lej mīklu iesmērētā ar sviestu formā. Cep ap 180 grādiem ap 40 minūtēm, vai līdz kūka apbrūnē un iedurot sausu kociņu tas iznāk sauss.
    Lej mīklu iesmērētā ar sviestu formā. Cep ap 180 grādiem ap...
  4. Vienkārša recepte, manā skatījumā, bet mitra, garda, sātīga kūka sanāk.
    Vienkārša recepte, manā skatījumā, bet mitra, garda, sātīga...
  5. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Kristine P. 17. septembris 21:13
Ļoti laba un vienkārši pagatavojama recepte. Paldiesiņš.
Jana Stūrmane 2018. gada 26. oktobris 16:16
Es lieku 500-600 g burkanus, loti garda!
Kristine P. 2018. gada 16. februāris 18:58
Nu ļoti garšīgi!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi