Brazīlijas burkānu kūka

4 1

Sastāvdaļas

8 porcijas
  • 300 g svaigu burkānu
  • 260 g kviešu miltu
  • 300 g cukura
  • 4 olas
  • Vaniļas cukurs
  • 180 ml eļļas
  • 1 ēd. k. cepamā pulvera
  • Šķipsniņa sāls
  • Kanēlis pēc vēlēšanās

Pagatavošana

60 min.
  1. Burkānus nomizo, sarīvē, liek blenderī. Pievienojam eļļu, cukuru un sablenderējam.
  2. Iemaisa vai ieputo pārējās sastāvdaļas līdz iegūst viendabīgu mīklu.
  3. Lej mīklu iesmērētā ar sviestu formā. Cep ap 180 grādiem ap 40 minūtēm, vai līdz kūka apbrūnē un iedurot sausu kociņu tas iznāk sauss.
    Lej mīklu iesmērētā ar sviestu formā. Cep ap 180 grādiem ap...
  4. Vienkārša recepte, manā skatījumā, bet mitra, garda, sātīga kūka sanāk.
    Vienkārša recepte, manā skatījumā, bet mitra, garda, sātīga...
  5. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Jana Stūrmane 26. oktobris 16:16
Es lieku 500-600 g burkanus, loti garda!
Kristine P. 16. februāris 18:58
Nu ļoti garšīgi!
Erii 2016. gada 19. aprīlis 17:03
Gardi un pavisam vienkārši!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize