Vista vai ola? Ola vai tomēr vista? Vai nav vienalga, ja galdā ceļam "mēli var norīt" gardās pildīto olu uzkodas?! :) Žigli pagatavojamas, laiskā sestdienas rītā un tik pat žigli notiesājamas ģimenes un draugu lokā pie rīta kafijas.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
1
porcijas
3olas
Majonēze
Pipari
Sāls
Lociņi
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
25 min.
Vāra olas, pievienojot ūdenim lielu šķipsnu sāls. (Aptuveni 10 min.) Kad olas gatavas, tās noloba un griež uz pusītēm.
FOTO: Kas Lācītim Vēderā
Atseviškā traukā atdala olas dzeltenumus no olas baltuma.
FOTO: Kas Lācītim Vēderā
Olas dzeltenumus saspaida un pēc izjūtām pievieno sāli, piparus un majonēzi, maisot tā, lai izveidojas viendabīga masa, bez kunkulīšiem.
FOTO: Kas Lācītim Vēderā
Kad iegūta viendabīga masa, izmantojot karoti vai speciālo konditorejas šprici, sapildam to olas baltumos.
FOTO: Kas Lācītim Vēderā
Olas, pirms pasniegšanas, papildinam ar svaigiem lociņiem un tomātu šķēlītēm.