1. Vāra olas, pievienojot ūdenim lielu šķipsnu sāls. (Aptuveni 10 min.) Kad olas gatavas, tās noloba un griež uz pusītēm.

Foto: Kas Lācītim Vēderā
2. Atseviškā traukā atdala olas dzeltenumus no olas baltuma.

Foto: Kas Lācītim Vēderā
3. Olas dzeltenumus saspaida un pēc izjūtām pievieno sāli, piparus un majonēzi, maisot tā, lai izveidojas viendabīga masa, bez kunkulīšiem.

Foto: Kas Lācītim Vēderā
4. Kad iegūta viendabīga masa, izmantojot karoti vai speciālo konditorejas šprici, sapildam to olas baltumos.

Foto: Kas Lācītim Vēderā
5. Olas, pirms pasniegšanas, papildinam ar svaigiem lociņiem un tomātu šķēlītēm.
Labu apetīti! :)