Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Rudens kāpostu salāti

Rudens kāpostu salāti

FOTO: Inga Ceriņa

Kolekcijas: Veģetārās
Salātus var ēst uzreiz, bet ja salātus ieliek ledusskapī uz dažām stundām, garšas labāk sajaucas.

Šos salātus slēgtā traukā var uzglabāt pāris mēnešus.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

10
porcijas
  • 1 kg kāposta
  • 2 burkāni
  • 1 paprika
  • 1 sīpols
  • 1.5 ēd. k. sāls
  • 2.5 ēd. k. cukura
  • 2 ēd. k. eļļas
  • 2 ēd. k. etiķa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Sarīvē kāpostu, burkānu, smalki sagriež papriku un sīpolu.
    Sarīvē kāpostu, burkānu, smalki sagriež papriku un sīpolu.

    FOTO: Inga Ceriņa

  2. Visu sajauc un pievieno cukuru, sāli, eļļu un etiķi.
  3. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skumbrija kažokā jeb biešu salāti ar auksti kūpinātu skumbriju

Skumbrija kažokā jeb biešu salāti ar auksti kūpinātu skumbriju

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas