Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vistas gaļa ar koriandra un lazdu riekstu salātiem un dzeltenu karija uzpūteni

Vistas gaļa ar koriandra un lazdu riekstu salātiem un dzeltenu karija uzpūteni

FOTO: Santa Maria

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 800 g vistas kāju vai stilbiņu
  • Santa Maria akmens sāls pēc garšas
  • Santa Maria drupināti melnie pipari pēc garšas
  • 1 tējk. Santa Maria karija
  • Eļļa cepšanai
  • Uzpūtenim:
  • 200 ml 10% saldā krējuma
  • 100 g sviesta
  • Santa Maria akmens sāls pēc garšas
  • 1 tējk. Santa Maria karija
  • Salātiem:
  • 80 g svaiga koriandra
  • Olīveļļa
  • Santa Maria akmens sāls pēc garšas
  • 1 citrona vai laima sula
  • 80 g lazdu riekstu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

105 min.
  1. Apkaisa vistas gaļu ar sāli, pipariem un kariju un ieliek cepšanas maisiņā. Aptuveni 1,5 stundu cep 65°C temperatūrā virs pannas ar ūdeni. Apcep eļļā zeltaini brūnu.
  2. Gatavo karija uzpūteni. Uzsilda saldo krējumu kopā ar kariju un sāli. Saputo ar mīkstu sviestu.
  3. Gatavo koriandra un lazdu riekstu salātus. Nomazgā koriandru un ieliek bļodā. Pievieno olīveļļu, sāli un laima sulu. Uz sausas pannas apgrauzdē riekstus un pievieno tos salātiem.
  4. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Seleriju un vistas filejas karbonādes

Seleriju un vistas filejas karbonādes

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 29. septembris 11:47 29.09 11:47
Konkurss ⟩ Vai vari atbildēt uz visiem jautājumiem pareizi un saukt sevi par diženu sēņotāju?
Izpildi testu un laimē "Lielo Latvijas sēņu grāmatu"

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas