Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistas gaļa ar koriandra un lazdu riekstu salātiem un dzeltenu karija uzpūteni

2015. gada 9. septembris
Foto: Santa Maria
Pagatavošana
105 min
1. Apkaisa vistas gaļu ar sāli, pipariem un kariju un ieliek cepšanas maisiņā. Aptuveni 1,5 stundu cep 65°C temperatūrā virs pannas ar ūdeni. Apcep eļļā zeltaini brūnu.
2. Gatavo karija uzpūteni. Uzsilda saldo krējumu kopā ar kariju un sāli. Saputo ar mīkstu sviestu.
3. Gatavo koriandra un lazdu riekstu salātus. Nomazgā koriandru un ieliek bļodā. Pievieno olīveļļu, sāli un laima sulu. Uz sausas pannas apgrauzdē riekstus un pievieno tos salātiem.
4. Lai labi garšo!
Uz augšu