Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Zivs kurzemnieku gaumē

Zivs kurzemnieku gaumē

FOTO: Santa Maria

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 500 g zivs (piemēram, laša, foreles, avota palijas, Arktikas palijas) filejas
  • 1 paciņa Santa Maria piedevas zivīm ar citronu vai dillēm
  • 500 g kartupeļu
  • 1 paciņa Santa Maria piedevas vārītiem kartupeļiem
  • 1 citrons
  • 1 –2 ēd. k. sviesta
  • Santa Maria akmens sāls
  • Svaigas dilles
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Ierīvē zivs fileju ar piedevu. Uzliek uz katra filejas gabala piciņu sviesta un 15–20 minūtes cep krāsnī 125°C temperatūrā.
  2. Novāra kartupeļus kopā ar piedevu un viegli apbrūnina sviestā uz pannas.
  3. Citrona pusītes apcep uz grila.
  4. Pasniedz zivi ar vārītiem kartupeļiem un svaigām dillēm. Pēc vēlēšanās pievieno sāli.
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistas gaļas kotletes saldajā krējumā

Vistas gaļas kotletes saldajā krējumā

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas