Zivs kurzemnieku gaumē

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 500 g zivs (piemēram, laša, foreles, avota palijas, Arktikas palijas) filejas
  • 1 paciņa Santa Maria piedevas zivīm ar citronu vai dillēm
  • 500 g kartupeļu
  • 1 paciņa Santa Maria piedevas vārītiem kartupeļiem
  • 1 citrons
  • 1 –2 ēd. k. sviesta
  • Santa Maria akmens sāls
  • Svaigas dilles

Pagatavošana

30 min.
  1. Ierīvē zivs fileju ar piedevu. Uzliek uz katra filejas gabala piciņu sviesta un 15–20 minūtes cep krāsnī 125°C temperatūrā.
  2. Novāra kartupeļus kopā ar piedevu un viegli apbrūnina sviestā uz pannas.
  3. Citrona pusītes apcep uz grila.
  4. Pasniedz zivi ar vārītiem kartupeļiem un svaigām dillēm. Pēc vēlēšanās pievieno sāli.
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

eu 2015. gada 10. septembris 10:42
kāds tam visam sakars ar kurzemniekiem?;D

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi