Sākums > Receptes > Konservējumi

Vienkāršie konservētie tomāti

2015. gada 24. augusts
Foto: Depositphotos.com
Šo recepti biju izgriezusi no vecas avīzes. Šādi sagatavoti tomāti glabājas visu cauru gadu, arī siltos dzīvokļos, kur nav pagraba.
Pagatavošana
15 min
1. Mazus tomātus kārto sterilizētā burkā, pārlej ar verdošu ūdeni.
2. Pēc 5 minūtēm ūdeni nolej, burkā ieber norādīto daudzumu cukura un sāls.
3. Atkal pārlej tomātus ar verdošu ūdeni, pievieno etiķi, krustnagliņas (lai iegūtu patīkamu aromātu) un burku aizvāko.
* Sterilizācija nav vajadzīga, tomātus var glabāt istabas temperatūrā!

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu