Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cūkgaļa ar garšaugiem un piedevām

Cūkgaļa ar garšaugiem un piedevām

FOTO: Diana Sidorova

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 700 g cūkgaļas krūtiņas
  • 1 paciņa Santa Maria garšvielu maisījuma ar garšaugiem
  • 1 paciņa (125 g) rīsu
  • 400 g zaļās pupiņas (saldētas)
  • Sāls
  • Pipari
  • 1 ēd. k. sviesta
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Izmantot var jebkuru cūkgaļas gabalu, īzvēlējos krūtiņu.
    Izmantot var jebkuru cūkgaļas gabalu, īzvēlējos krūtiņu.

    FOTO: Diana Sidorova

  2. Gaļu kārtīgi ierīvē ar Santa Maria garšaugu maisījumu.
    Gaļu kārtīgi ierīvē ar  Santa Maria garšaugu maisījumu.

    FOTO: Diana Sidorova

  3. Liek cepammaisā, tad ar cepampapīru ieklātā cepamtraukā. Liek cepeškrāsnī uz 200 C, apm., 30 - 40 min.
    Liek cepammaisā, tad ar cepampapīru ieklātā cepamtraukā. Lie...

    FOTO: Diana Sidorova

  4. Tikmēr uzvāra paciņu rīsu un pannā apcep atlaidinātas pupiņas. Izvārītos rīsus pievieno pupiņām, pievieno sāli, piparus un 1 ēd. k. sviesta. Visu apmaisa, cep uz mazas uguns, kamēr sviests izkusis.
  5. Kad cūkgaļa izcepusies, griež šķēlītēs un liek uz šķīvja kopā ar piedevām.
  6. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Saldā šokolādes desa jeb "Saldā brunete"

Saldā šokolādes desa jeb "Saldā brunete"

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas