1paciņa Santa Maria garšvielu maisījuma ar garšaugiem
1paciņa (125 g) rīsu
400g zaļās pupiņas (saldētas)
Sāls
Pipari
1ēd. k. sviesta
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
45 min.
Izmantot var jebkuru cūkgaļas gabalu, īzvēlējos krūtiņu.
FOTO: Diana Sidorova
Gaļu kārtīgi ierīvē ar Santa Maria garšaugu maisījumu.
FOTO: Diana Sidorova
Liek cepammaisā, tad ar cepampapīru ieklātā cepamtraukā. Liek cepeškrāsnī uz 200 C, apm., 30 - 40 min.
FOTO: Diana Sidorova
Tikmēr uzvāra paciņu rīsu un pannā apcep atlaidinātas pupiņas. Izvārītos rīsus pievieno pupiņām, pievieno sāli, piparus un 1 ēd. k. sviesta. Visu apmaisa, cep uz mazas uguns, kamēr sviests izkusis.
Kad cūkgaļa izcepusies, griež šķēlītēs un liek uz šķīvja kopā ar piedevām.