Ar sieru pildīta šnicele

Sastāvdaļas

  • 1 kg teļa gaļas
  • 300 g siera
  • 300 g vārīta šķiņķa
  • Malti baltie pipari
  • Sāls
  • 2 olas
  • 2 ēd.k. miltu
  • 5 ēd.k. rīvmaizes
  • 3 ēd.k. sviesta

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sagriež biezās apmēram 180g smagās šķēlēs, katrā šķēlē iegriež kabatu. Gaļu apziež ar sinepēm, uzkaisa samaltus baltos piparus,. Sieru un šķiņķi sagriež kabatiņas lielumā, ieliek kabatiņā un aizsprauž ar koka irbulīti.
  2. Olas sakuļ ar sāli. Šniceles apviļā miltos, tad sakultajā olā un beigās rīvmaizē.Panējumu cieši piespiež.
  3. Šniceles cep pannā sakarsētā sviestā 5 min.uz mazas liesmas līdz tās kļūst zeltaini brūnas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi