Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Ar sieru pildīta šnicele

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg teļa gaļas
  • 300 g siera
  • 300 g vārīta šķiņķa
  • Malti baltie pipari
  • Sāls
  • 2 olas
  • 2 ēd.k. miltu
  • 5 ēd.k. rīvmaizes
  • 3 ēd.k. sviesta
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sagriež biezās apmēram 180g smagās šķēlēs, katrā šķēlē iegriež kabatu. Gaļu apziež ar sinepēm, uzkaisa samaltus baltos piparus,. Sieru un šķiņķi sagriež kabatiņas lielumā, ieliek kabatiņā un aizsprauž ar koka irbulīti.
  2. Olas sakuļ ar sāli. Šniceles apviļā miltos, tad sakultajā olā un beigās rīvmaizē.Panējumu cieši piespiež.
  3. Šniceles cep pannā sakarsētā sviestā 5 min.uz mazas liesmas līdz tās kļūst zeltaini brūnas.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gulaša zupa ungāru gaumē

Gulaša zupa ungāru gaumē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas