-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Makaroni ar malto gaļu un ceptiem kabačiem
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
Makaroni
-
Maltā gaļa
-
1 sīpols
-
Šampinjoni
-
Eļļa
-
Dilles
-
Sāls
-
Tomāts
-
Burkāns
-
Gurķis
-
Kabacis
-
Milti
-
1 ola
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
60 min.
-
Katliņā liek vārīties ūdeni, pieber sāli, makaronus un mazliet eļļu, lai makaroni nesalīp kopā.
-
Vāra aptuveni 20 minūtes, tad nolej ūdeni un atstāj atdzist.
-
Pannā apcep sīpolus. Kad tie palikuši brūngani, pievieno malto gaļu, sāli, piparus un cep aptuveni 8 minūtes.
-
Kad gaļa gatava, pievieno sarīvētu burkānu, šampinjonu šķēlītes un pasutina uz mazas uguns aptuveni 15 minūtes.
-
Kad šampinjoni gatavi, pievieno tomātus un pasautē zem vāka vēl kādas 15 minūtes, ik pa laikam apmaisot.
-
Kad gatavs, liek klāt makaroniem un visu kārtīgi samaisa.
-
Gatavo kabača ripiņas - sagriež smalkās ripiņās kabaci, sakuļ trauciņā olu un citā trauciņā ieber miltus.
-
Kabača ripiņas apviļā miltos, tad oliņā un liek cepties pannā, līdz tās kļūst brūnīgas.
-
Visu saliek uz šķīvīša un pa virsu makaroniem uzber dillītes.
-
Sagriež klāt svaigu tomātu un gurķi.
-
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs