1. Banānus sagriež biezās ripiņās.

Foto: Nataša Rogova
2. Ņem gabaliņu siera, saplacina un vidū liek banāna šķēlīti.
4. Saveļ siera bumbiņas, kam iekšā banānu šķēlīte. Tās apviļā miltos.

Foto: Nataša Rogova
5. Uz 5 minūtēm ieteicams ielikt saldētavā.
6. Tad sakuļ olu, apviļā tajā siera bumbiņas, uzreiz liek rīvmaizē un kārtīgi apviļā.
7. Vāra sakarsētā eļļā ap 30 sekundēm.

Foto: Nataša Rogova
8. Tad ņem ārā un liek uz papīra salvetes, lai notek liekā eļļa.

Foto: Nataša Rogova
9. Pasniedz ar saldu ievārījumu vēl siltas, bet arī atdzisušas garšo tik pat labi.
Labu apetīti!