Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vistas fileja vokpannā

Vistas fileja vokpannā

FOTO: Zane Bloka

Kolekcijas: Fotoreceptes
Ja ir vēlme, mērces garšvielas var aizstāt ar gatavo "Chicken thai wok" SantaMaria garšvielu maisījumu, bet sojas mērce un čili tāpat ir jāpievieno.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

5
porcijas
  • 400 g vistas filejas
  • 1 sīpols
  • 2 cukini
  • 1 baklažāns
  • 2 sarkanās paprikas
  • 1 puravs
  • 100 g sēņu (es izmantoju saldētas baravikas)
  • ēd. k eļļas
  • 2 daivas ķiploka
  • 1 iepakojums rīsu nūdeļu (izmantoju SantaMaria)
  • 100 g konservētas saldās kukurūzas
  • Mērcei:
  • 1 ēd. k. karija
  • 1 /4 tēj. k. sarkano piparu (es izmantoju 1/4 no svaiga čili)
  • 50 ml sojas mērces
  • 1 ēd. k. rīvēta ingvera
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Vistu sagriež nelielos gabaliņos.
    Vistu sagriež nelielos gabaliņos.

    FOTO: Zane Bloka

  2. Notīra un sasmalcina sīpolu un ķiploku.
  3. Nomazgā baklažānu, cukini, papriku, puravu un sagriež šķēlītēs, sēnes atkausē un sagriež gabaliņos.
  4. Vokpannā (katiņā vai dziļajā pannā) uzkarsē eļļu un apcep vistu ar sīpoliem un ķiplokiem.
  5. Pievieno pārējos dārzeņus un maisot apcep.
  6. Klāt pievieno iepriekš sagatavotās garšvielas vai garšvielu gatavo maisījumu.
  7. Tad gatavo nūdeles - uzvāra katliņā ūdeni, vārošā ūdenī ievieto rīsu nūdeles un nogriež liesmu, atstāj uz 3 min zem vāka, tad nokāš, noskalo ar aukstu ūdeni un pasniedz kopā ar Vistas fileju Vokpannā!
  8. Labu apetīti!
    Labu apetīti!

    FOTO: Zane Bloka

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistas fileja sinepju un medus glazūrā

Vistas fileja sinepju un medus glazūrā

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas