1. Vistu sagriež nelielos gabaliņos.

Foto: Zane Bloka
2. Notīra un sasmalcina sīpolu un ķiploku.
3. Nomazgā baklažānu, cukini, papriku, puravu un sagriež šķēlītēs, sēnes atkausē un sagriež gabaliņos.
4. Vokpannā (katiņā vai dziļajā pannā) uzkarsē eļļu un apcep vistu ar sīpoliem un ķiplokiem.
5. Pievieno pārējos dārzeņus un maisot apcep.
6. Klāt pievieno iepriekš sagatavotās garšvielas vai garšvielu gatavo maisījumu.
7. Tad gatavo nūdeles - uzvāra katliņā ūdeni, vārošā ūdenī ievieto rīsu nūdeles un nogriež liesmu, atstāj uz 3 min zem vāka, tad nokāš, noskalo ar aukstu ūdeni un pasniedz kopā ar Vistas fileju Vokpannā!
8. Labu apetīti!

Foto: Zane Bloka