Citrusu - siera kūkas deserti

Citrusu - siera kūkas deserti
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 250 g cepumu
  • 125 g kausētā sviesta
  • 200 g saldā krējuma
  • 400 g kondensēta (iebiezinātā) piena
  • 2 citronu sula un miziņa
  • 1 laima sula un miziņa

Pagatavošana

720 min.
  1. Cepumus ieber bļodā un sadrupina. Pievieno izkausētu sviestu un visu rūpīgi samaisa.
  2. Pusi no iegūtās masas ieliek deerta trauciņu apakšā, mazliet piespiež un liek ledusskapī.
  3. Dziļā traukā saputo saldo krējumu un pamazām pievieno iebiezināto pienu, citronu un laima miziņas, kā arī 10 - 12 ēdamkarotes citrona - laima sulas.
  4. Visu kuļ līdz iegūta viendabīga masa.
  5. Iegūto krēmuliek trauciņos uz cepumu masas iepriekš ieklātās cepumu masas.
  6. Pa virsu uzdrupina cepumu - sviesta masu un liek ledusskapi uz nakti.
    Dekorē ar citrusaugļu miziņām.

    Lai labi garšo!
    Pa virsu uzdrupina cepumu - sviesta masu un liek ledusskapi...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

kika 2015. gada 4. jūnijs 17:21
Ideāla kūka. Vienkārši pagatavojama un garšo perfekti.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi