Hennessy apple

2015. gada 17. janvāris
Foto: Receptes.lv
Pretēji pastāvošajam mītam, ka konjaku drīkst baudīt tikai tīrā veidā, konjaka kokteiļus jauc jau kopš 19. gadsimta. Ar recepti dalās naktskluba "Coyote Fly" vecākā bārmene Liene Bukbārde.
Pagatavošana
15 min
1. Šeikerī pēc kārtas lej Hennessy Very Special konjaku, tad ābolu liķieri un tad Gomme sīrupu.
2. Piepilda šeikeri ar ledu, kārtīgi visu sakrata (velti tam aptuveni 10 sekundes).
3. Dzērienu lej šampanieša glāzē – lai glāzē neiekristu ledus, dzērienu lej lēnām vai pat var izmantot tīru sietiņu.
4. Pa virsu dzērienam lej Moet Brut Imperial šampanieti. Visu viegli samaisa ar garu karoti.
5. Kokteili rotā ar citrona šķēlīti.
6. Padoms! Ābolu liķiera vietā vari lietot ābolu limonādi.
7. Lai labi garšo!
Uz augšu