1. Sagriež mazos kubiciņos rupjmaizi un apgrauzdē uz pannas.
2. Kamēr maize grauzdējas, mazos kubiciņos sagriež tomātus.
3. slānis ir maizes kārta, ko liek četrkantīgā traukā (diezgan palielā un augstā).
4. Kad maize atdzisusi, vienmērīgā kārtā liek virsū tomātus (2. kārta).
5. Lielā bļodā sajauc visu majonēzi un krējumu, piejauc klāt 1 sakapātu ķiploka daiviņu (var arī vairāk vai mazāk - pēc garšas).
6. Pusi no sajauktās krējuma un majonēzes masas izklāj 3. kārtā.
7. kārta - uzber visu kukurūzu.
8. kārta - liek virsū pārējo majonēzes un krējuma masu.
9. Sarīvē aptuveni 500 g siera un uzkaisa visam pa virsu.
10. Gatavos salātus ievieto ledusskapī uz laiku līdz 1 stundai.
11. Mūsu ģimenei, radiem un arī visiem draugiem ļoti garšo šie salātiņi. Šī recepte ceļo no cilvēka pie cilvēka, tāpēc noteikti iesaku izmēģināt! :)