Kabaču kotletes

Sastāvdaļas

  • Kabacis
  • Maltā gaļa
  • Ola
  • Milti
  • Tomāts
  • Siers
  • Pipari
  • Sāls
  • Dilles

Pagatavošana

40 min.
  1. Ņem kabaci, sagriež ripās;
  2. Izgriež sēkliņas, pa vidu liek malto gaļu (pagatavo kā kotlešu masu ar pipariem, sāli, olu un pārējam sastavdaļām);
  3. Apvārta miltos un olā, apcep;
  4. Saliek uz cepešpannas, virsū liek krējumu (var arī majonēzi) un tomātu;
  5. Cep aptuveni 15 min. 180 grādos, tad uzliek sieru, un vēl drusku patur krāsnī.
  6. Gatavs! Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi