Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča

Bārbekjū pica

Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
45 min
1. No picas pulvera pagatavo mīklu, samaisa un samīca to.
Foto: Receptes.lv
2. Visu mīklu noklāj ar bārbekjū mērci.
Foto: Receptes.lv
3. Apcep šķiņķi, sīpolus un kūpināto bekonu.
Foto: Receptes.lv
4. Sagriež tomātus, šķiņķi un mocarella sieru.
Foto: Receptes.lv
5. Visas sastāvdaļas uzliek uz izveidotās mīklas un papildus pievieno sarīvēto sieru.
6. Liek sakarsētā cepeškrāsnī uz 220 grādiem un cep aptuveni 20 minūtes, līdz picas maliņas kļūst brūnganīgas.
7. Lai labi garšo!
Uz augšu