Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cepts cālis

Cepts cālis

FOTO: Gunta Adamoviča

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 cālis (vista)
  • 2 ēd. k. sviesta
  • 2 ēd. k. skābā krējuma
  • Malti melnie pipari
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 grādiem.
  2. Cāli apsāla, ierīvē ar pipariem un apsmērē ar krējumu.
  3. Cāli liek cepeškrāsnī karstā cepešpannā, kurā izkausēts sviests.
  4. Cep līdz gatavībai (apmēram 40 minūtes).
  5. * Ēst var gan karstu, gan aukstu. Karstu cāli pasniedz ar kartupeļiem vai rīsiem un salātiem vai aukstu - ar dažādiem dārzeņiem un salātiem.
  6. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Asie halapenjo pipari ar prošuto un krēmsieru

Asie halapenjo pipari ar prošuto un krēmsieru

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas