Cepts cālis

Sastāvdaļas

  • 1 cālis (vista)
  • 2 ēd. k. sviesta
  • 2 ēd. k. skābā krējuma
  • Malti melnie pipari
  • Sāls

Pagatavošana

40 min.
  1. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 grādiem.
  2. Cāli apsāla, ierīvē ar pipariem un apsmērē ar krējumu.
  3. Cāli liek cepeškrāsnī karstā cepešpannā, kurā izkausēts sviests.
  4. Cep līdz gatavībai (apmēram 40 minūtes).
  5. * Ēst var gan karstu, gan aukstu. Karstu cāli pasniedz ar kartupeļiem vai rīsiem un salātiem vai aukstu - ar dažādiem dārzeņiem un salātiem.
  6. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

ilze 2015. gada 24. decembris 13:02
garšīgi

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi