Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Liellopa gaļas gulašs

Liellopa gaļas gulašs

FOTO: Depositphotos

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 150 g liellopa gaļas
  • 10 g tauku
  • 25 g sīpolu
  • 15 g tomātu biezeņa
  • 5 g kviešu miltu
  • 15 g skāba krējuma
  • Sāls
  • Pipari
  • Lauru lapa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Gaļas mīkstumu sagriež gabaliņos, liek sakarsētos taukos un apcep brūnus.
  2. Tad pārliek katliņā, pārlej pannas atvārījumu vai buljonu, pievieno sagrieztus sīpolus, tomātu biezeni, sāli un sautē.
  3. Kad gaļa gandrīz mīksta, pievieno piparus, lauru lapas, izkarsētus kviešu miltus un sautē, līdz gaļa gatava.
  4. Beidzot pievieno skābu krējumu.
  5. Gulašu lej dziļākā traukā un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, svaigu dārzeņu salātiem vai sautētiem dārzeņiem.
  6. Tāpat gatavo teļa, cūkas, jēra gaļas gulašu.
  7. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu zupa ar biezpiena klimpām

Rabarberu zupa ar biezpiena klimpām

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas