Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča

Kabaču sacepums

Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
60 min
1. Burkānus un sīpolus nomizo, sarīvē un apcep eļļā, pievieno sāli un piparus.
2. Kabaci nomizo, sagriež plānās šķēlēs.
3. Ņem cepšanas veidni (vai dziļo pannu) un iesmērē to ar sviestu.
4. Veidnē liek 1 kārtu kabaču, kuriem pārsmērē krējuma, ķiploku un garšvielu maisījumu.
5. Tad liek apcepto burkānu un sīpolu kārtu.
6. Tad atkal liek kabaču kārtu, kurai pārsmērē krējuma masu, sīpolu - burkānu kārtu un noslēdz visu ar kabaču kārtu.
7. Liek uzkarsētā krāsnī un cep 200 grādu temperatūrā apmēram 40 minūtes. Pirms cepšanas beigām, pārkaisa nelielu kārtiņu siera un cep vēl 5 minūtes.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu