Kabaču sacepums

Kabaču sacepums
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 1 liels kabacis
  • 3 burkāni
  • 3 sīpoli
  • 250 ml skābā krējuma
  • 150 g siera
  • 3-4 daiviņa/s ķiploka
  • Eļļa
  • Sviests
  • Pipari
  • Sāls

Pagatavošana

60 min.
  1. Burkānus un sīpolus nomizo, sarīvē un apcep eļļā, pievieno sāli un piparus.
  2. Kabaci nomizo, sagriež plānās šķēlēs.
  3. Ņem cepšanas veidni (vai dziļo pannu) un iesmērē to ar sviestu.
  4. Veidnē liek 1 kārtu kabaču, kuriem pārsmērē krējuma, ķiploku un garšvielu maisījumu.
  5. Tad liek apcepto burkānu un sīpolu kārtu.
  6. Tad atkal liek kabaču kārtu, kurai pārsmērē krējuma masu, sīpolu - burkānu kārtu un noslēdz visu ar kabaču kārtu.
  7. Liek uzkarsētā krāsnī un cep 200 grādu temperatūrā apmēram 40 minūtes. Pirms cepšanas beigām, pārkaisa nelielu kārtiņu siera un cep vēl 5 minūtes.

    Labu apetīti!
    Liek uzkarsētā krāsnī un cep 200 grādu temperatūrā apmēram 4...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi