1. Olas, cukuru, vaniļas cukuru kārtīgi saputo.

Foto: Receptes.lv
2. Pievieno kefīru, kārtīgi saputo.

Foto: Receptes.lv
3. Pievieno 1 paciņu cepamo pulveri, kārtīgi saputo.

Foto: Receptes.lv
4. Ber klāt miltus ~2 glāzes. Skatās, lai mīkla ir vidēji šķidra.

Foto: Receptes.lv
5. Lej pannā mīklu.

Foto: Receptes.lv
6. Virsū kārto ābolus.

Foto: Receptes.lv
7. Liek cepties. Kad viss sacepies brūns, ņem no cepeškrāsns ārā.

Foto: Receptes.lv
8. Tikko izņemtu no krāsns, maizīti apsmērē ar skābo krējumu.

Foto: Receptes.lv
9. Apkaisa ar cukuru.

Foto: Receptes.lv
10. Pārkaisa ar kanēli.

Foto: Receptes.lv