-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Konditoreja un maize
-
>
Mammas ātrā ābolmaize
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
4 olas
-
4 ēd. k. cukura
-
Vaniļas cukurs
-
0.5 l kefīra
-
Paciņa cepamā pulvera (soda)
-
2 glāzes miltu
-
Kanēlis
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
30 min.
-
Olas, cukuru, vaniļas cukuru kārtīgi saputo.
-
Pievieno kefīru, kārtīgi saputo.
-
Pievieno 1 paciņu cepamo pulveri, kārtīgi saputo.
-
Ber klāt miltus ~2 glāzes. Skatās, lai mīkla ir vidēji šķidra.
-
-
-
Liek cepties. Kad viss sacepies brūns, ņem no cepeškrāsns ārā.
-
Tikko izņemtu no krāsns, maizīti apsmērē ar skābo krējumu.
-
-
-
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs