Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Mammas ātrā ābolmaize

Mammas ātrā ābolmaize

FOTO: gujite

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 olas
  • 4 ēd. k. cukura
  • Vaniļas cukurs
  • 0.5 l kefīra
  • Paciņa cepamā pulvera (soda)
  • 2 glāzes miltu
  • Kanēlis
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Olas, cukuru, vaniļas cukuru kārtīgi saputo.
    Olas, cukuru, vaniļas cukuru kārtīgi saputo.

    FOTO: gujite

  2. Pievieno kefīru, kārtīgi saputo.
    Pievieno kefīru, kārtīgi saputo.

    FOTO: gujite

  3. Pievieno 1 paciņu cepamo pulveri, kārtīgi saputo.
    Pievieno 1 paciņu cepamo pulveri, kārtīgi saputo.

    FOTO: gujite

  4. Ber klāt miltus ~2 glāzes. Skatās, lai mīkla ir vidēji šķidra.
    Ber klāt miltus ~2 glāzes. Skatās, lai mīkla ir vidēji šķidr...

    FOTO: gujite

  5. Lej pannā mīklu.
    Lej pannā mīklu.

    FOTO: gujite

  6. Virsū kārto ābolus.
    Virsū kārto ābolus.

    FOTO: gujite

  7. Liek cepties. Kad viss sacepies brūns, ņem no cepeškrāsns ārā.
    Liek cepties. Kad viss sacepies brūns, ņem no cepeškrāsns ār...

    FOTO: gujite

  8. Tikko izņemtu no krāsns, maizīti apsmērē ar skābo krējumu.
    Tikko izņemtu no krāsns, maizīti apsmērē ar skābo krējumu.

    FOTO: gujite

  9. Apkaisa ar cukuru.
    Apkaisa ar cukuru.

    FOTO: gujite

  10. Pārkaisa ar kanēli.
    Pārkaisa ar kanēli.

    FOTO: gujite

  11. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Labākā soļanka

Labākā soļanka

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas