3. Noņem foreles filejai ādu, sagriež fileju gulaša gabalos, nedaudz apsāla. Kopā ar ķiploku daiviņām, lauru lapām un pipariem izvieto uz cepešpannas.
Foto: Iveta Šubrovska
4. Verdošā, nedaudz sāļā ūdenī apvāra brokoļus aptuveni 1,5 - 2 min.
Foto: Iveta Šubrovska
5. Uz pannas izkausē sviestu, pievieno nedaudz eļlas un spinātu lapas. Apcep aptuveni 1 - 1,5 min.
6. Tad pievieno saldo krējumu, nedaudz sāls. Karsē, līdz parādās burbuļi.
Foto: Iveta Šubrovska
7. Brokoļus izvieto pa cepešpannu, visu pārlej ar spinātu mērci, pa virsu liek ķirštomātus ar visiem ķekariem. Pārkaisa ar sarīvētu sieru. Pannu uz 15 - 17 min. liek 180 grādos uzkarsētā cepeškrāsnī.