Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Foreles sacepums ar brokoļiem un sieru

Foreles sacepums ar brokoļiem un sieru

FOTO: Iveta Šubrovska

Maltīte būs lieliski baudāma ar sauso baltvīnu.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1.2 kg foreles filejas
  • 0.5 l saldā krējuma
  • 2 brokoļu galviņas
  • 1 iepakojums spinātu
  • 4 ķekari ķiršu tomātu
  • 6-8 daiviņa/s ķiploka
  • Sāls
  • Pipari
  • Rīvēts Parmezāna siers
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Sagatavo sastāvdaļas.
    Sagatavo sastāvdaļas.

    FOTO: Iveta Šubrovska

  2. Pannā ieklāj cepampapīru.
    Pannā ieklāj cepampapīru.

    FOTO: Iveta Šubrovska

  3. Noņem foreles filejai ādu, sagriež fileju gulaša gabalos, nedaudz apsāla. Kopā ar ķiploku daiviņām, lauru lapām un pipariem izvieto uz cepešpannas.
    Noņem foreles filejai ādu, sagriež fileju gulaša gabalos, ne...

    FOTO: Iveta Šubrovska

  4. Verdošā, nedaudz sāļā ūdenī apvāra brokoļus aptuveni 1,5 - 2 min.
    Verdošā, nedaudz sāļā ūdenī apvāra brokoļus aptuveni 1,5 - 2...

    FOTO: Iveta Šubrovska

  5. Uz pannas izkausē sviestu, pievieno nedaudz eļlas un spinātu lapas. Apcep aptuveni 1 - 1,5 min.
  6. Tad pievieno saldo krējumu, nedaudz sāls. Karsē, līdz parādās burbuļi.
    Tad pievieno saldo krējumu, nedaudz sāls. Karsē, līdz parādā...

    FOTO: Iveta Šubrovska

  7. Brokoļus izvieto pa cepešpannu, visu pārlej ar spinātu mērci, pa virsu liek ķirštomātus ar visiem ķekariem.
    Pārkaisa ar sarīvētu sieru. Pannu uz 15 - 17 min. liek 180 grādos uzkarsētā cepeškrāsnī.

    Labu apetīti!
    Brokoļus izvieto pa cepešpannu, visu pārlej ar spinātu mērci...

    FOTO: Iveta Šubrovska

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Piparkūku mīkla

Piparkūku mīkla

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas