Tomātu un siera strūdele

Kolekcijas: Fotorecepšu

Sastāvdaļas

  • Kārtainā bezrauga mīkla:
  • Milti
  • Sāls
  • Ūdens
  • Sviests
  • Pildījumam:
  • Tomāti
  • Mocarella siers vai Krievijas siers
  • Ola
  • Pipari
  • Garšvielas

Pagatavošana

30 min.
  1. Ūdenim pievieno miltus, mīca mīklu, līdz tā kļūst viendabīga. Ja mīkla liekas par mīkstu, pievieno vēl miltus, ja par cietu - ūdeni;
  2. Mīklu pārklāj ar plēvi un uz 30 min. novieto vēsumā;
  3. Sviestu samīca ar nelielu daudzumu miltu;
  4. Mīklu izrullē trijstūra formā, viducī ieliek sviesta-miltu masu, aizloka ciet un tad izrullē. Vairākas reizes pārloka, atkal izrullē. Atkārto vairākas reizes;
  5. Mīklu sadala pa plāksnēm. Plāksnes viducī kārto tomātu šķēles (apm. 1 cm biezas), tiem apkārt un pa virsu pārkaisa sarīvētu sieru (ja lieto Mocarella sieru, tad to sagriež mazos gabaliņos un pārber pār tomātiem). Pievieno piparus un jebkuras citas garšvielas;
    Mīklu sadala pa plāksnēm. Plāksnes viducī kārto tomātu šķēle...
  6. Pārloka mīklu pāri pildījumam;
    Pārloka mīklu pāri pildījumam;
  7. Strūdele apsmērē ar sakultu olu. Liek cepeškrāsnī 180 grādos uz 20-25 min. vai līdz tā kļūst zeltaini brūna.
  8. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi