Plūmju biezenis

5 1
Plūmju biezenis
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 5 kg plūmju
  • 100 g ūdens - var lietot citu attiecību

Pagatavošana

40 min.
  1. Kaliņā ielej nedaudz ūdens.
  2. Ieber nomazgātas plūmes. Uzliek vāku un karsē, līdz plūmes izjukušas.
  3. Ielej masu caurdurī un ar koka karoti izmaisa, lai šķidrā masa iztek. Šādi atdalās kauliņi un ādiņa.
  4. Karsto masu (bez cukura) liek izkarsētās 500 ml burciņās un aizskrūvē vai aizvāko. Uzglabā aukstā pagrabā.
    * Var masu liet arī plastmasas trauciņos un pēc atdzišanas sasaldēt.
    * Izmanto tortēm vai kokteiļiem.

    Labu apetīti!
    Karsto masu (bez cukura) liek izkarsētās 500 ml burciņās un...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi