Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Plūmju biezenis

Plūmju biezenis

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 5 kg plūmju
  • 100 g ūdens - var lietot citu attiecību
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Kaliņā ielej nedaudz ūdens.
  2. Ieber nomazgātas plūmes. Uzliek vāku un karsē, līdz plūmes izjukušas.
  3. Ielej masu caurdurī un ar koka karoti izmaisa, lai šķidrā masa iztek. Šādi atdalās kauliņi un ādiņa.
  4. Karsto masu (bez cukura) liek izkarsētās 500 ml burciņās un aizskrūvē vai aizvāko. Uzglabā aukstā pagrabā.
    * Var masu liet arī plastmasas trauciņos un pēc atdzišanas sasaldēt.
    * Izmanto tortēm vai kokteiļiem.

    Labu apetīti!
    Karsto masu (bez cukura) liek izkarsētās 500 ml burciņās un...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ķirbja krēmzupa ar ingveru

Ķirbja krēmzupa ar ingveru

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas