1. Ūdens peldē (trauku ar šokolādi ievieto traukā ar ūdeni) izkausē tumšās šokolādes tāfelītes un salej silikona formiņā. Atdzesē ledusskapī.
2. Tāpat izkausē balto šokolādi, kurai piejauc sildot saldo krējumu un piepilda gandrīz pilnas formiņas ar atdzesēto tumšo šokolādi. Atkal liek ledusskapī un atdzesē, līdz masa sastingst.
3. Tad izkausē balto šokolādi un uzlej pa virsu pārējai masai, atkal liek ledusskapī, līdz tā pilnībā sastingst.
4. Nedaudz uzsilda to, kas palicis no tumšās šokolādes un uzpilinu uz katras konfektes, ātri uzkaisot riekstus vai tortes rotājumus pa virsu. Tas jādara ātri, kamēr šokolāde vēl nav sastingusi.
5. * Ņem mīkstas silikona formiņas, lai var konfektes viegli dabūt laukā, jo, sildot pirms izņemšanas no formiņām, šokolāde paliks balta un neglīta.
6. * Pildījumam var pievienot riekstus, rozīnes vai žāvētas dzērvenes, ja patīk. Šokolādes veidus var variēt pēc vēlmes.