Griķu - burkānu kūka

Sastāvdaļas

  • 1 gl griķu milti (var parastos griķus samalt kafijas dzirnaviņās)
  • 3 gab. vārīti burkāni
  • Ola
  • 3 ēd. k. majonēze
  • 3 tēj. k. cukurs
  • Vaniļas cukurs
  • 2 tēj. k. cepamais pulveris
  • 1 /2 gl piens
  • Eļļa/ sviests

Pagatavošana

40 min.
  1. Olu ar cukuru, vanilas cukuru saputo, pievieno majonēzi, sakuļ viendabīgā masā;
  2. Pievieno rīvētos burkānus, atkal samaisa, pakāpeniski pieber griķus, samaisa, pieber cepamo pulveri. Ja masa ir pārāk bieza, pielej pienu (jābūt nedaudz biezākai nekā krējuma konsistencei);
  3. Visu samaisa viendabīgā masā, pārliek veidnē, cep 200 grādos apm. 25 min.
  4. * Gatavu var ēst kopā ar kādu ievārījumu vai saldo mērcīti.
  5. Labu apetīti!

Komentāri

eva 2014. gada 18. jūnijs 12:05
tas ir kāds joks?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi