Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cāļu kājas ar apelsīnu un laimu

2013. gada 13. decembris
Foto: Putnu fabrika Ķekava
Pagatavošana
50 min
1. Lielā bļodā ielej eļļu un izspiež sulu no laimiem un apelsīniem, ielej bļodā.
2. Tad pievieno sasmalcinātu timiānu un rozmarīnu, kā arī brūno cukuru. Pievieno arī smalki sagrieztus sīpolus un ķiploku, piparus un sāli pēc garšas.
3. Visas sastāvdaļas rūpīgi samaisa. Tad cepešpannā rūpīgi izkārto svaigas cāļu kājas un katrā kājā veic 3 iegriezumus, lai marināde ātrāk iesūktos gaļā.
4. Cāļu kājas pārlej ar sagatavoto marinādi un atstāj 20 minūtes ievilkties. Pēc tam liek cepeškrāsnī un cep apmēram 20 minūtes no katras puses.
5. Labu apetīti!
Uz augšu