Cāļu kājas ar apelsīnu un laimu

3 1

Sastāvdaļas

  • 10 svaigas cāļu kājas
  • 4 laimi
  • 2 apelsīni
  • ¼ glāze augu eļļas
  • 1 ēd. k. svaiga timiāna
  • 1 ēd. k. svaiga rozmarīna
  • 1 ēd. k. brūnā cukura
  • 4 sīpoli
  • 4 daiviņas ķiploka
  • Pipari
  • Sāls

Pagatavošana

50 min.
  1. Lielā bļodā ielej eļļu un izspiež sulu no laimiem un apelsīniem, ielej bļodā.
  2. Tad pievieno sasmalcinātu timiānu un rozmarīnu, kā arī brūno cukuru. Pievieno arī smalki sagrieztus sīpolus un ķiploku, piparus un sāli pēc garšas.
  3. Visas sastāvdaļas rūpīgi samaisa. Tad cepešpannā rūpīgi izkārto svaigas cāļu kājas un katrā kājā veic 3 iegriezumus, lai marināde ātrāk iesūktos gaļā.
  4. Cāļu kājas pārlej ar sagatavoto marinādi un atstāj 20 minūtes ievilkties. Pēc tam liek cepeškrāsnī un cep apmēram 20 minūtes no katras puses.
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni