Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cāļu kājas ar apelsīnu un laimu

Cāļu kājas ar apelsīnu un laimu

FOTO: Putnu fabrika Ķekava

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 10 svaigas cāļu kājas
  • 4 laimi
  • 2 apelsīni
  • ¼ glāze augu eļļas
  • 1 ēd. k. svaiga timiāna
  • 1 ēd. k. svaiga rozmarīna
  • 1 ēd. k. brūnā cukura
  • 4 sīpoli
  • 4 daiviņas ķiploka
  • Pipari
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Lielā bļodā ielej eļļu un izspiež sulu no laimiem un apelsīniem, ielej bļodā.
  2. Tad pievieno sasmalcinātu timiānu un rozmarīnu, kā arī brūno cukuru. Pievieno arī smalki sagrieztus sīpolus un ķiploku, piparus un sāli pēc garšas.
  3. Visas sastāvdaļas rūpīgi samaisa. Tad cepešpannā rūpīgi izkārto svaigas cāļu kājas un katrā kājā veic 3 iegriezumus, lai marināde ātrāk iesūktos gaļā.
  4. Cāļu kājas pārlej ar sagatavoto marinādi un atstāj 20 minūtes ievilkties. Pēc tam liek cepeškrāsnī un cep apmēram 20 minūtes no katras puses.
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skābu kāpostu zupa ar vārītiem kartupeļiem

Skābu kāpostu zupa ar vārītiem kartupeļiem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas