Vistas zupa ar marinētiem šampinjoniem

Sastāvdaļas

  • Cāļu kājas
  • 1 burkāns
  • 100 - 150 g rīsi
  • 500 g marinēti šampinjoni
  • Bunte dilles
  • Sāls
  • 3 l ūdens

Pagatavošana

50 min.
  1. Uzvāra ūdeni, ieliek tajā vistas kājas, pēc garšas pievieno sāli;
  2. Vāra, kamēr vistas gaļa kļūst mīksta, izņem no katla vistas gaļu un ieber katlā nomazgātus rīsus; vāra, kamēr rīsi ir gatavi;
  3. Gaļu atdala no kauliem, sagriež gabaliņos un ieber atpakaļ katlā. Šampinjonus sagriež šķēlītēs, ieber katlā, visu mazliet pavāra, pievieno sasmalcinātas dilles, ja vajag pievieno sāli.
  4. * Galdā zupu pasniedz ar krējumu.
  5. Labu apetīti.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi