Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cāļa stilbiņi itāļu gaumē

2013. gada 12. decembris
Foto: Putnu fabrika Ķekava
Pagatavošana
105 min
1. Uzkarsē krāsni līdz 350 grādiem (175°C). Cepešpannu ieziež ar olīveļļu un rūpīgi izkārto cāļu stilbiņus;
2. Sagriež kartupeļus un liek uz pannas apcepties. Tad tos liek cepešpannā kopā ar stilbiņiem un cep cepeškrāsnī;
3. Bļodā ielej vīna etiķi, citronu sulu, pievieno sasmalcinātas ķiploku daiviņas, sīpolus, sāli, piparus un olīveļļu. Sagatavoto maisījumu pārlej pāri stilbiņiem un kartupeļiem, un pārkaisa ar sasmalcinātiem pētersīļiem, dillēm;
4. Cep krāsnī apmēram 1 h 15 min. līdz kartupeļi un stilbiņi izcepušies un ir zeltaini brūni.
5. * Pasniedz karstus kopā ar salātiem.
6. Labu apetīti!
Uz augšu