Cāļa stilbiņi itāļu gaumē

Sastāvdaļas

  • 15 gab. cāļu stilbiņi
  • 8 gab. lieli kartupeļi
  • ½ gl vīna etiķis
  • ½ gl citronu sula
  • 10 ķiploku daiviņas
  • 2 ēd. k. kaltēta raudene
  • Buntīte pētersīļi un diļļes
  • 3 gab. sīpoli
  • Olīveļļa
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

105 min.
  1. Uzkarsē krāsni līdz 350 grādiem (175°C). Cepešpannu ieziež ar olīveļļu un rūpīgi izkārto cāļu stilbiņus;
  2. Sagriež kartupeļus un liek uz pannas apcepties. Tad tos liek cepešpannā kopā ar stilbiņiem un cep cepeškrāsnī;
  3. Bļodā ielej vīna etiķi, citronu sulu, pievieno sasmalcinātas ķiploku daiviņas, sīpolus, sāli, piparus un olīveļļu. Sagatavoto maisījumu pārlej pāri stilbiņiem un kartupeļiem, un pārkaisa ar sasmalcinātiem pētersīļiem, dillēm;
  4. Cep krāsnī apmēram 1 h 15 min. līdz kartupeļi un stilbiņi izcepušies un ir zeltaini brūni.
  5. * Pasniedz karstus kopā ar salātiem.
  6. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi