Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cāļa stilbiņi itāļu gaumē

Cāļa stilbiņi itāļu gaumē

FOTO: Putnu fabrika Ķekava

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 15 gab. cāļu stilbiņi
  • 8 gab. lieli kartupeļi
  • ½ gl vīna etiķis
  • ½ gl citronu sula
  • 10 ķiploku daiviņas
  • 2 ēd. k. kaltēta raudene
  • Buntīte pētersīļi un diļļes
  • 3 gab. sīpoli
  • Olīveļļa
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

105 min.
  1. Uzkarsē krāsni līdz 350 grādiem (175°C). Cepešpannu ieziež ar olīveļļu un rūpīgi izkārto cāļu stilbiņus;
  2. Sagriež kartupeļus un liek uz pannas apcepties. Tad tos liek cepešpannā kopā ar stilbiņiem un cep cepeškrāsnī;
  3. Bļodā ielej vīna etiķi, citronu sulu, pievieno sasmalcinātas ķiploku daiviņas, sīpolus, sāli, piparus un olīveļļu. Sagatavoto maisījumu pārlej pāri stilbiņiem un kartupeļiem, un pārkaisa ar sasmalcinātiem pētersīļiem, dillēm;
  4. Cep krāsnī apmēram 1 h 15 min. līdz kartupeļi un stilbiņi izcepušies un ir zeltaini brūni.
  5. * Pasniedz karstus kopā ar salātiem.
  6. Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Saldā šokolādes desa jeb "Saldā brunete"

Saldā šokolādes desa jeb "Saldā brunete"

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas