Kit kat šokolādes torte

2013. gada 2. decembris
Foto: Sanita Rubene
Pagatavošana
100 min
1. Visus sausos produktus sajauc kopā un izmaisa, pievieno slapjās sastāvdaļas, izņemot ūdeni, un kārtīgi samaisa. Pēc tam pievieno ūdeni un atkal samaisa;
Foto: Sanita Rubene
2. Ietauko divas apaļas pannas, masu vienlīdzīgi sadala uz abiem traukiem;
3. Cep 180 grādos apmēram 35-40 min., bet tad ir jāpārbauda, vai ir kartīgi izcepies, ja nav, tad pacep vēl mazliet;
4. Kad biskvīts ir gatavs, izņem no pannām un obligāti ļauj atdzist. Tikai tad, kad biskvīti ir atdzisuši, ķeras klāt pildījuma pagatavošanai;
5. 2 tējkarotes želatīna sajauc kopā ar 4 tējkarotēm auksta ūdens, samaisa un uz brīdi noliek maliņā, to izmantos mazliet vēlāk;
6. Tīrā bļodā ieber pus glāzi kakao, glāzi cukura, 2 tējkarotes vaniļas cukura un 400 gramus saldā krējuma, visu kārtīgi samaisa, saputo līdz putukrējums konsistencei;
Foto: Sanita Rubene
7. Paņem želatīnu, kurš bija nolikts maliņā un pievieno 2 tējkarotes verdoša ūdens, kārtīgi izmaisa;
8. Želatīnu pievieno putukrējumam un atkal paputo, lai viss želatīns ir kārtīgi izmaisijies pa masu;
Foto: Sanita Rubene
9. Ņem pirmo biskvīta kārtu un kārtīgi apsmērē ar tikko pagatavoto pildījumu. Liek otru kārtu virsū, bet ar apakšu uz augšu, un kārtīgi apsmērē tortes augšu un malas;
Foto: Sanita Rubene
10. Ņem Kit Kat batoniņus, sagriet tos uz pusēm un līmē klāt pie tortes malas. Ja vēlas, var to darīt ar izkausētu šokolādi;
Foto: Sanita Rubene
11. Ar atlikušo pildījumu var izrotāt tortes virspusi, ja vēlas.
12. Labu apetīti!
Uz augšu