Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Kit kat šokolādes torte

Kit kat šokolādes torte

FOTO: Sanita Rubene

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Biskvīta sausās sastāvdaļas:
  • 1 gl/ 200 g cukurs
  • 1 gl milti
  • 1 tēj. k. sāls
  • 1 tēj k. šķīstošā kafija (var arī iztikt bez)
  • 2 tēj. k. cepamais pulveris
  • 1 /2 tēj. k. soda
  • 1 gl kakao
  • Biskvīta slapjās sastāvdaļas:
  • 1 gl piens
  • 2 tēj. k. vaniļas cukurs
  • 1 /2 gl eļļa
  • 2 gab olas
  • 1 /2 gl karsts ūdens
  • Pildījums un apdare:
  • 1 /2 gl kakao
  • 1 gl cukurs
  • 2 tēj. k. vaniļas cukurs
  • 400 g (35%) saldais krējums
  • 2 tēj. k. želatīns
  • 5 gab. Kit Kat batoniņi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

100 min.
  1. Visus sausos produktus sajauc kopā un izmaisa, pievieno slapjās sastāvdaļas, izņemot ūdeni, un kārtīgi samaisa. Pēc tam pievieno ūdeni un atkal samaisa;
    Visus sausos produktus sajauc kopā un izmaisa, pievieno slap...

    FOTO: Sanita Rubene

  2. Ietauko divas apaļas pannas, masu vienlīdzīgi sadala uz abiem traukiem;
  3. Cep 180 grādos apmēram 35-40 min., bet tad ir jāpārbauda, vai ir kartīgi izcepies, ja nav, tad pacep vēl mazliet;
  4. Kad biskvīts ir gatavs, izņem no pannām un obligāti ļauj atdzist. Tikai tad, kad biskvīti ir atdzisuši, ķeras klāt pildījuma pagatavošanai;
  5. 2 tējkarotes želatīna sajauc kopā ar 4 tējkarotēm auksta ūdens, samaisa un uz brīdi noliek maliņā, to izmantos mazliet vēlāk;
  6. Tīrā bļodā ieber pus glāzi kakao, glāzi cukura, 2 tējkarotes vaniļas cukura un 400 gramus saldā krējuma, visu kārtīgi samaisa, saputo līdz putukrējums konsistencei;
    Tīrā bļodā ieber pus glāzi kakao, glāzi cukura, 2 tējkarotes...

    FOTO: Sanita Rubene

  7. Paņem želatīnu, kurš bija nolikts maliņā un pievieno 2 tējkarotes verdoša ūdens, kārtīgi izmaisa;
  8. Želatīnu pievieno putukrējumam un atkal paputo, lai viss želatīns ir kārtīgi izmaisijies pa masu;
    Želatīnu pievieno putukrējumam un atkal paputo, lai viss žel...

    FOTO: Sanita Rubene

  9. Ņem pirmo biskvīta kārtu un kārtīgi apsmērē ar tikko pagatavoto pildījumu. Liek otru kārtu virsū, bet ar apakšu uz augšu, un kārtīgi apsmērē tortes augšu un malas;
    Ņem pirmo biskvīta kārtu un kārtīgi apsmērē ar tikko pagatav...

    FOTO: Sanita Rubene

  10. Ņem Kit Kat batoniņus, sagriet tos uz pusēm un līmē klāt pie tortes malas. Ja vēlas, var to darīt ar izkausētu šokolādi;
    Ņem Kit Kat batoniņus, sagriet tos uz pusēm un līmē klāt pie...

    FOTO: Sanita Rubene

  11. Ar atlikušo pildījumu var izrotāt tortes virspusi, ja vēlas.
  12. Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Tomāti ar sīpoliem želejā

Tomāti ar sīpoliem želejā

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas