Burkānu kūka ar krēmu

Sastāvdaļas

  • 175 g milti
  • 1 tējk.cep.pulv
  • 1 tējk.kanēlis
  • 1 /4 tējk.sāls
  • Smaki sarīvētu 220g burkānu
  • 250 gr augu eļļas
  • 250 gr cukura
  • 3 olas
  • Krēmam:
  • 250 g siera krēms
  • 70 g sviesta (mīksta)
  • 1 /2 tējk.vaniļas esence...vai cita
  • 50 g pūdercukura
  • Rotāšanai:
  • Valriektu paciņa

Pagatavošana

80 min.
  1. 175 g milti, 1 tējk.cep.pulv., 1 tējk.kanēlis, 1/4 tējk. sāls - Visu samaisa vienā traukā.
  2. Smalki sarīvē 220g burkānu
  3. Otrā traukā saputo:
  4. 250 gr augu eļļas, 250 gr cukura, 3 olas
  5. Abu trauku saturus samaisa kopā un pievieno rīvētos burkānus. Lej veidnē un cep 180 grādos 50min. Izceptu atdzesē.
  6. Krēmam:
  7. Saputo visas sastāvdaļas kopā: 250g siera krēma, 70 g sviesta (mīksta), 1/2 tējk.vaniļas esences...vai cita, 50 g pūdercukura
  8. Rotā ar valriekstiem pēc izvēles.
  9. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi