Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Burkānu kūka ar krēmu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 175 g milti
  • 1 tējk.cep.pulv
  • 1 tējk.kanēlis
  • 1 /4 tējk.sāls
  • Smaki sarīvētu 220g burkānu
  • 250 gr augu eļļas
  • 250 gr cukura
  • 3 olas
  • Krēmam:
  • 250 g siera krēms
  • 70 g sviesta (mīksta)
  • 1 /2 tējk.vaniļas esence...vai cita
  • 50 g pūdercukura
  • Rotāšanai:
  • Valriektu paciņa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

80 min.
  1. 175 g milti, 1 tējk.cep.pulv., 1 tējk.kanēlis, 1/4 tējk. sāls - Visu samaisa vienā traukā.
  2. Smalki sarīvē 220g burkānu
  3. Otrā traukā saputo:
  4. 250 gr augu eļļas, 250 gr cukura, 3 olas
  5. Abu trauku saturus samaisa kopā un pievieno rīvētos burkānus. Lej veidnē un cep 180 grādos 50min. Izceptu atdzesē.
  6. Krēmam:
  7. Saputo visas sastāvdaļas kopā: 250g siera krēma, 70 g sviesta (mīksta), 1/2 tējk.vaniļas esences...vai cita, 50 g pūdercukura
  8. Rotā ar valriekstiem pēc izvēles.
  9. Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas