Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Ceptas akniņas ar saldo krējumu un āboliem

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg svaigu aknu (cūkas vai liellopa)
  • Baltie pipari
  • Sāls
  • 250 ml saldā krējuma
  • 1 kg ābolu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Aknas sagriež 1 cm biezās strēmelītēs un sacep, pievieno piparus, sāli. Kad aknas gatavas, pievieno saldo krējumu un pasautē 5 min, tad nemizotus ābolus pārgriež uz pusēm un pārklāj aknas (kā ābolu vāku). Apmēram 3min. pasautē un gatavas.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Lētās kotletes ar "ķieģelīti" un sīpoliem

Lētās kotletes ar "ķieģelīti" un sīpoliem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas