Līdakas fileja sviesta un apelsīnu mērcē

Līdakas fileja sviesta un apelsīnu mērcē
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 1 kg līdakas filejas
  • 3 daiviņa/s ķiploka
  • 50 g sviesta
  • 1 apelsīns
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

30 min.
  1. Smalki sagriež ķiplokus un izkausē sviestu. Šajā maisījumā izspiež apelsīnu.
  2. Fileju ievieto traukā un pārlej ar sviesta un apelsīna mērcīti, pārkaisa ar sāli, pipariem..
  3. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 grādiem. Cep aptuveni 20 minūtes.

    Labu apetīti!
    Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 grādiem. Cep aptuveni 20 minūte...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni