Vistas fileja čīliešu gaumē

4 1

Sastāvdaļas

  • 1 sīpols
  • 2 daiviņas ķiploka
  • 2 tējk. čili piparu pulvera
  • 2 tējk. kurkuma pulvera
  • 1 tējk. citrona sulas
  • 1 ēd. k. eļļas
  • Sāls
  • 4 vistas filejas
  • Dārzeņu salātiem:
  • 1 kārbiņu sarkano vai melno pupiņu ( neto svars 400 g )
  • 1 sarkanās paprikas pāksts
  • 75 g cukīnī
  • 75 g salātu gurķis
  • 1 sarkans sīpols
  • Sāls
  • Pipari
  • 1 ēd. k. etiķa
  • 2 ēd. k. olīveļļas

Pagatavošana

45 min.
  1. Sīpolu un ķiploku notīra un rupji sakapā.
  2. Sakuļ viendabīgā biezenī kopā ar čili piparu pulveri, kurkumu, kā arī citrona sulu. Sajauc kopā ar olīveļļu.
  3. Vistas filejas apsāla.
  4. Filejas apviļā čili pastā un traukā ar vāku marinē, kamēr tiek gatavoti salāti.
  5. Grilu uzkarsē līdz vidēji stipram karstumam.
  6. Sietā notecina pupiņas.
  7. Papriku, cukīni un gurķi notīra, nomazgā un sagriež sīkos gabaliņos. (Gurķim izņem sēklas laukā).
  8. Sīpolu nomizo un sagriež sīkos gabaliņos.
  9. Visas šīs sastāvdaļas liek bļodā, samaisa ar sāli, pipariem, etiķi kā arī olīveļļu.
  10. Pēc tam uzliek vāku un ļauj ievilkties tik ilgi, kamēr tiek grilēta gaļa.
  11. Gaļu liek uz grila režģa un grilē karstā grilā apmēram 6 minūtes no katras puses, līdz tā ir gatava, iedurot tajā, šķidrums, kas iztek ir dzidrs.
  12. Gatavo gaļu noņem no režģa, sagriež šķēlēs un izkārto tās uz dārzeņu salātiem.
  13. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni