Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Gardie cēzara salāti ar vistas fileju

Gardie cēzara salāti ar vistas fileju

FOTO: Kitija

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Romiešu salātlapas
  • 10 vai vairāk ķiršu tomātiņu
  • 2 vistas filejas gabaliņi
  • 1 ola
  • Parmezāna siers
  • Cēzara mērce (es izmantoju HELMMAN'S)
  • Sāls
  • Pipari
  • Baltmaize grauzdiņiem (pēc izvēles)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Apvārta olā vistas filejas un uzcep. Kad gatavas, sagriež gabaliņos.
  2. Sagriež salātlapas, tomātiņus un liek uz šķīvja. Uzber arī vistas filejas gabaliņus.
  3. Uzlej mazliet mērcīti un uzrīvē sieru.
  4. Uzber sāli, piparus un beigās pa virsu uzlej vēl mazliet mērcīti, lai ir mitrāki salāti.
  5. Pēc vēlmes var pievienot grauzdiņus - sagriež baltmaizi mazos kubiciņos un ieliek cepeškrāsnī. Kad paliek zeltaini brūni, ņem ārā un uzber pa virsu salātiem.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kartupeļu pankūkas ar lasi, skābā krējuma - diļļu mērci

Kartupeļu pankūkas ar lasi, skābā krējuma - diļļu mērci

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA